Al doilea job, o solutie excelenta de a-ti mari veniturile

In general, salariile in Romania sunt destul de mici, asa ca foarte multe persoane simt ca banii nu le ajung pentru a trai o viata asa cum au visat. Acestea nu pot decat sa isi caute un alt job, in Romania sau in strainatate, iar prea putine dintre ele iau in calcul posibilitatea de a opta pentru un alt doilea job.

La noi nu exista aceasta mentalitate de a alege un job secundar, de tip part time, pentru a aduce mai multi bani in casa, in timp ce in afara este o practica foarte des intalnita. 

Despre al doilea job ne-am propus sa discutam si noi in acest articol, in care vom oferi mai multe sfaturi utile persoanelor care au probleme cu banii si isi doresc sa le rezolve cat mai curand. 

Este greu de gasit al doilea job?

Multe persoane cred ca ar avea nevoie de foarte mult timp pe care sa il dedice cautarii unui al doilea job. Ei bine, nu este deloc asa. Iar asta deoarece exista o multime de anunturi in fel si fel de domenii, de la anunturile de angajari videochat Galati la cele pentru angajare in comert. 

Practic, vei lucra 3-4-5 ore pe zi, in functie si de timpul pe care il ai la dispozitie, iar astfel mai primesti un salariu care cu siguranta te va ajuta sa te descurci mai usor.

Iar numarul de angajatori care cauta personal part time nu este deloc mic. Asta deoarece exista o criza accentuata a fortei de munca din ce in ce mai accentuata, care incurajeaza companiile sa angajeze chiar si in regim part time.

Cate ore trebuie sa lucrezi la al doilea job

De cele mai multe ori, alegerea iti apartine. Acest lucru este valabil mai ales in domeniul videochatului, acolo unde ai posibilitatea de a opta pentru cel mai avantajos program pentru tine. De la 3-4 ore pe zi, pana la 5-6 in functie de cat timp vrei sa dedici noului job.

Este important totusi sa nu iti consumi chiar si ultimul gram de energie, iar cand ajungi acasa sa fii epuizata total. Iar asta deoarece ai nevoie de timp si pentru familie, pentru a te relaxa, pentru a te odihni si, de ce nu, pentru a te distra.

De asemenea, poti alege sa iti iei un job doar de weekend, astfel incat sa nu vii de la un job si sa pleci la altul, sa te poti bucura totusi de cateva ore libere in fiecare zi pe care sa le petreci asa cum vrei.

Castiguri – cati bani imi poate aduce un al doilea job?

Nu putem oferi sume exacte si nici macar aproximative. Iar asta deoarece castigurile depind de foarte multe detalii importante, asa cum este jobul ales sau timpul petrecut la al doilea job. De exemplu, nu putem compara veniturile unei persoane care a ales sa practice videochatul in timpul liber cu cele ale unei persoane care s-a angajat la magazinul de la colt. Diferenta poate fi de la cer la pamant.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante informatii pe care ar trebui sa le stii despre al doilea job. Speram ca te-am convins de faptul ca poate fi o optiune foarte buna de a aduce mai multi bani in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *