Geci de iarnă casual pentru bărbați 2019

Atunci când căutăm o geacă potrivită pentru iarnă, probabil suntem copleșiți de multitudinea de modele disponibile pe piață. Analizând trendurile actuale, am realizat un top cu cele mai elegante, comode, călduroase dar și impermeabile geci, pentru a învinge frigul de afară, oferite de catre Strindberg.ro.

Geacă impermeabilă 2152 T

Datorită țesăturii cu membrană Toray Delfy, care oferă o impermeabilitate de 10.000 mm H20 și respirabilitate de 10.000 g/m2/24h, este ideală și pentru zilele ploioase. Geaca vine cu țesături termolipite, glugă detașabilă, buzunare interioare, buzunare exterioare laterale și la piept cu fermoar și clapă.

Geacă puf 2117

Această geacă este una dintre cele mai populare la ora actuală, fiind confecționată din material impermeabil și umplută cu puf de gâscă. Ea vine cu două buzunare laterale, unul pe mânecă, două buzunare interioare, fermoare YKK și glugă detașabilă.

Sacou 2062


Acest model este o creație modernă, care îmbină eleganța sacoului cu calitățile termice ale unei geci. Designul este unul fit, închiderea se realizează prin nasturi și umplutura este din puf de gâscă. Geaca tip sacou cu puf vă ajută să vă păstrați eleganța, dar să beneficiați în același timp și de confort termic.

Polar 2165

Geacă cu confort termic sporit, este ideală pentru activitățile outdoor (trekking, hiking, ciclism, schi, etc). Impermeabilă și în același timp călduroasă, geaca vă va asigura ziua perfectă, indiferent de intemprii. Dispune de două buzunare laterale exterioare, unul pe piept și două buzunare încăpătoare în interior.

Vestă Puf 2080

Vestă ușoară și călduroasă, fiind realizată din Nylon 100% și umplută cu puf de gâscă, acaesta este caracterizată prin funcționalitate și simplitate. Puful de gâscă oferă confort termic datorită aerului cald care este reținut în interior, nepermițând aerului rece sa pătrundă prin textură.

Cu frigul nu este de joacă. Atunci când începe să apară, este foarte important să vă protejați atât termic cât și impermeabil de precipitațiile care îl însoțesc. FI-ți pregătiți și iarna nu vă va lua prin surprindere.Toate modelele prezentate le puteți găsi pe site-ul Strindberg.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *