Bine de stiut – ce sa ceri agentului de rent a car

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pare destul de usor sa te gandesti ca inchirierea unei masini iti va facilita orice drum planuit. Doar ca in realitate ai de semnat o gramada de acte si de urmat ceva pasi, proceduri pana cand realmente poti pleca cu masina. Nimic nu este de speriat insa. Incepe in a selecta o agentie de rent a car ce iti poate pune la dispozitie servicii diverse, dar la preturi rezonabile.

Pentru aceste tipuri de agentii se orienteaza foarte mult catre public prin abordari dintre cele mai variate. Turistul cauta acum solutii rapide si practice, la indemana. De aceea o nisa foarte dezvoltata o vei descoperi in ceea ce priveste segmentul de inchirieri auto Otopeni. Conditiile sunt avantajoase, dar depinde din nou de agentia pe care o alegi pentru a colabora. Termenii si conditiile difera de la caz la caz. Iata ce optiuni ai de la Trax Auto spre exemplu:

Inchiriere din aeroport

Daca stii ca vacanta ta sau deplasarea in interes de serviciu incepe si se sfarseste la aeroport, atunci avantajos ar fi sa optezi pentru inchirierea din aeroport. Tine cont ca poti face toate demersurile imediat dupa rezervarea online sau prin telefon, poti plati o parte din suma aferenta, iar la timpul oportun masina iti va fi pregatita doar pentru a pleca la drum.

Inchirierea de acest gen a unei masini nu trebuie neaparat sa presupuna ca o vei preda in acelasi mod. In functie de interesul tau si de cum iti este mai comod poti discuta cu agentul rent a car pentru a preda masina in alta locatie. Intreaba totusi ce costuri va presupune aceasta decizie.

Servicii extra

Daca nu te-ai pregatit ca un turist veritabil, cu tot ce ai avea nevoie la drum lung, poti solicita agentului sa doteze masina cu cele necesare. Astfel de pretentii sunt extra taxate. La Trax Auto spre exemplu poti beneficia de scaun de copil, de GPS, de un laptop sau un telefon mobil, de conexiune la internet si multe altele, servicii cu tarif fix, per zi. Afla detalii aici.

Tipul de masina

Aici exista o diferentiere si la pret. Nu te lasa amagit de mirajul pretului mic, pentru ca altii sunt factorii ce trebuie sa stea la baza deciziei despre tipul de masina cu care sa pleci la drum. Raporteaza-te la drum, la tipul de calatorie, ce consum are masina dorita, in ce an este fabricata, ce nivel de siguranta are etc. Poti merge si pe varianta unei marci pe care o cunosti sau o detii, daca este posibil. Cere sfatul consilierului, pentru ca inchirierea sa fie multumitoare in raport cu ce platesti.

Extra sfat: dupa ce ai incheiat o colaborare cu o agentie anume, lasa un review. Internetul este o sursa rapida pentru oricine. Cand trebuie aleasa o agentie de acest gen confuzia este prima stare cu care te intalnesti. Sunt numeroase optiuni de agentii, dar si de oferte si tipuri de masini. Important este sa ai parte de corectitudine, sa nu ti se aplice taxe ascunse si sa primesti o masina nu doar functionala, ci si sigura, dotata conform dorintelor.

Share.

About Author

Leave A Reply