Crema hidratanta de maini – de inclus in ritualul zilnic de ingrijire a pielii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ingrijirea corpului este o necesitate si un aspect care ne influenteaza predominant imaginea pe care o afisam in societate. Indiferent daca dorim sau nu sa ne remarcam in mod deosebit, adoptarea unor ritualuri privind ingrijirea personala reprezinta o necesitate.

Poate ca prea putin accent punem pe ingrijirea mainilor. Cei mai multi dintre noi obisnuim sa le spalam si atat. Hidratarea lor insa este deosebit de importanta. Asemenea oricarei zone ale corpului, si pielea mainilor se usuca si se dezhidrateaza. De altfel, factorii care pot influenta elasticitatea acesteia sunt numerosi, iar apa tratata cu care majoritatea se spala pe maini este in mod definitoriu unul de mentionat.

Crema hidratanta de maini – solutia pentru ingrijirea zilnica

Chiar daca poate manichiura este impecabila, atunci cand pielea mainilor este crapata, uscata sau are un aspect nesanatos, intreaga imagine este dezavantajata. Ai in vedere in acest sens o crema hidratanta de maini atunci cand simti nevoia. Poti face asta chiar in mod repetat si indiferent de anotimp.

Aplicarea unei creme de maini este necesara si eficienta. Te ajuta sa redai elasticitatea pielii, aspectul hidratat al acesteia.

O intrebare potrivita vizavi de asta este cum sa iti alegi crema de maini potrivita. Conteaza consistenta acesteia, continutul ei si tipul. Este foarte important sa ai in vedere daca este sau nu un produs pe baza de substante naturale, care nu vor afecta sanatatea pielii. Pentru mainile cu piele uscata, recomandat este sa te orientezi dupa o crema hidratanta grasa, nutritiva.

Mai ales cand pielea este si crapata, trebuie sa ai in vedere o crema cu atat mai eficienta, cu texturi fluide, care sa patrunda eficient in piele. Stii ca ai investit intr-o crema eficienta atunci cand aceasta nu ramane la suprafata, ci intra in piele si actioneaza vizibil. Pelicula grasa ramasa la suprafata nu iti indica altceva decat ca produsul folosit nu este potrivit pentru tine.

Ai in vedere cremele cu uleiuri esentiale la baza, din cele hranitoare, de asemenea cu unt de shea. Intereseaza-te mai ales privitor la proprietatile ingredientelor continute pentru te asigura ca vei asigura doar beneficii pielii, in special o hidratare profunda si eficienta.

Orienteaza-te intotdeauna dupa produsele naturale certificate, care iti pot oferi garantia acestui fapt. Alege o crema pe baza de ingrediente naturale care sa stimuleze refacerea tesutului pielii. Data fiind multitudinea de factori care ar putea sa influenteze sanatatea mainilor, este ideal sa folosesti o crema care sa constituie o adevarata protecie contra diverselor fenomene. Poti avea in vedere in acest sens produsele de la Nympheum. Au la baza ingrediente naturale, menita sa asigure protectie sporita pielii de la nivelul mainilor. Tine cont de faptul ca o crema hidratanta constituie solutia la indemana pentru ingrijirea lor, deci o necesitate de care nu e cazul sa te privezi.

Atat iarna, cat si in timpul verii este indicat sa folosesti o crema hidratanta de maini. Asigura-te ca ai ales-o pe cea potrivita pielii tale si nu uita sa o folosesti ori de cate ori se cere.

 

Share.

About Author

Leave A Reply