De ce lucrand in videochat nu te vei simti dezavantajata ca esti incepatoare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Orice angajator cere o experienta anterioara. Anunturile de acest gen le stim cu totii. Mai greu pare sa fie pentru cele care nu au apucat sa aiba parte de primul lor job si peste tot li se cere experienta. Iata totusi ca un domeniu in care nu se aplica aceasta regula este videochatul. Unele studiouri de profil prefera sa investeasca in personal si nu au pretentia ca fetele sa aiba experienta intr-un fel sau altul, atunci cand aplica la acest job.

Daca ai curiozitatea de a cauta anunturi pe nisa de angajari videochat vei vedea ca nu sunt specificatii despre partea de experienta. De ce nu ar conta asta si cum functioneaza astfel de studiouri?

Entuziasm si interes in loc de experienta

Stii de ce nu ar conta experienta in videochat sau in alt domeniu de munca? Pentru ca studioul prefera sa functioneze dupa reguli proprii si aplica strategii bine gandite. Asa se diferentiaza in randul altor angajatori de asemenea. Isi asuma sa ofere training fetelor, sa le invete despre cum sta treaba si sa le sustina intr-un indelung proces de autocunoastere si dezvoltare personala.

Ce se cere in schimb este vointa, implicare, determinare, asumare. Altfel spus se cere ca fiecare model sa isi doreasca sa investeasca in propria persoana. In conversatiile pe care membrii le au cu fetele isi doresc sa descopere un alt stil, sa descopere o altfel de femeie, sa fie interesat de aceasta nu doar cu privire la fizicul ei.

Rasplata financiara, cea mai atractiva parte

Se stie deja ca acest domeniu este foarte ofertant. Asadar, pentru cele care doresc sa devina modele de videochat, un punct de reper este tocmai acest lucru, salariul oferit. Se pot face multi bani si nu este un secret faptul ca nu exista limite de sume. Asadar, pe masura ce fetele castiga experienta si ajung sa puna in practica toate acele sfaturi oferite de traineri cunoscatori ai domeniului, castigurile pot creste.

Estimativ pot fi castiguri intre minim 700 de dolari si se poate ajunge chiar si la 10.000 de dolari. Asta in conditiile in care munca in sine se desfasoara doar online si presupune conversatii cu membri, public strain. La salariu se adauga conditiile de munca, excelente de altfel, bonusuri, sedinte de makeup si photo shooting.

De ce nu sunt incepatoarele dezavantajate

Cand te gandesti la un loc de munca nou automat te gandesti la integrarea intr-un altfel de grup si odata cu asta un lung sir de aspecte. Ei bine, in videochat regulile sunt diferite. De obicei studiourile sunt echipe exclusiv de fete, deci nici vorba de jena prezentelor masculine. Se lucreaza in intimitate, in camera individuale.

Partea de training este cea mai relevanta aici, astfel ca incepatoarele sunt avantajate de un sprijin profesional si complex. Timpul de acomodare va fi asadar unul mai scurt. De asemenea, incepatoarele au din start sansa castigurilor mari.

Onix, un studio de incredere

Pentru cele care doresc sa faca pasii spre o astfel de cariera o recomandare este studioul Onix. Se lucreaza legal, conform legii actuale, iar aparte de castiguri foarte mari, dar reale, modelele lor au sansa de a fi rasfatate chiar si cu vacante exotice platite integral de studio.

Share.

About Author

Leave A Reply