Servicii juridice profesioniste

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atunci cand vine vorba de infiintarea unei firme sau de o companie aflata la inceput de drum, o casa de avocatura isi dovedeste eficienta datorita faptului ca reuseste sa elimine pasii birocratici pe care ar trebui sa ii parcurga firma respectiva. Acest lucru se datoreaza faptului ca avocatii au acces la anumite baze de date care le faciliteaza munca. In schimb, pentru un om de afaceri, intocmirea documentelor presupune timp si resurse ce ar putea fi investite cu folos. Prin urmare, daca doresti sa infiintezi o firma, apelarea la un avocat specializat reprezinta cea mai buna solutie. Incepand de la stabilirea numelui firmei si pana la identificarea sediului social si a domeniului principal de activitate, toate acestea iti pot fi puse la dispozitie de catre o casa de avocatura profesionista.

O casa de avocatura are rolul de a oferi consultanta pe tot parcursul infiintarii unei firme si, in special, dupa ce aceasta si-a inceput activitatea conform normelor in vigoare. Orice tanar antreprenor trebuie sa stie faptul ca infiintarea unei firme nu presupune doar eliberarea certificatului constatator si a numarului de inregistrare de la Registrul Comertului, ci multe alte proceduri legate de infiintarea punctului de lucru propriu-zis si obtinerea autorizatiilor necesare. De asemenea, probleme de ordin juridic pot interveni si in momentul in care compania proaspat infiintata decide sa deschida inca un punct de lucru sau, din varii motive, hotaraste sa isi schimbe sediul social. Astfel, un avocat specializat din cadrul unei societati se poate ocupa de toate aspectele legale in vederea prevenirii tuturor impedimentelor.

Asadar, o casa de avocatura profesionista poate oferi o multime de solutii eficiente la problemele actuale, indiferent de domeniul de activitate. Pentru consiliere juridica si servicii in-house, intra pe sfaturilegale.ro si consulta oferta variata de servicii de specialitate din diferite ramuri ale dreptului precum drept comercial, drept administrativ, drept fiscal si multe altele.

Share.

About Author

Leave A Reply