Stilul original si deosebit redat de colectia gentilor Desigual

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Gentile reprezinta un accesoriu nelipsit in garderoba oricarei femei. Desi suna ca un truism, acest aspect este unul dovedit de colectiile impresionante pe care orice pasionata de fashion le detine. In functie de tinuta si evenimentul pe care urmeaza sa il avem, gentile sunt cele care completeaza impecabil orice outfit reusit, oferind o nota esentiala de eleganta si bun gust.

Accesoriu decoratic, dar si o reala necesitate, geanta unei femei este invaluita intr-un mister ce isi pastreaza fascinatia cu atat mai tare datorita faptului ca ramane un tabu sau un obiect inaccesibil barbatilor. Pentru unele, ea trebuie sa fie un obiect mereu in trend cu moda, in timp ce pentru o mare majoritate nu sunt un accesoriu de compromis, optand pentru poseta care li se potriveste cel mai bine, conform personalitatii proprii.

In fond, acestea ne gazduiesc arsenalul de care avem nevoie in navigarea prin jungla urbana, incepand de la trusele de machiaj, portofel, cablu pentru telefon, tablete sau chiar laptop. Totusi, geanta pe care o purtam in functie de ocazie creioneaza in mod evident apartenenta la o anumita clasa sociala si influenteaza major imaginea personala.

In conditiile in care, importanta gentilor a crescut tot mai mult, iar prezenta lor a devenit tot mai indispensabila in garderoba feminina, a luat nastere si povestea gentilor Desigual in orasul spaniol Barcelona, aceste piese devenind astazi disponibile in mai bine de 100 de tari.

Moda si stil din 1984 cu Desigual

Nu multi sunt cei care cunosc ca acest brand a debutat cu ideea elvetianului Thomas Meyer care la varsta de 20 ani si-a imaginat un univers idilic unde oamenii se imbracau intr-un stil autentic fara sa ia in seama etichetele si normele impuse de societate.

Creativitatea lui Meyer a reusit sa creeze o linie vestimentara, dar si una de accesorii care se remarca prin imprimeuri si culori electrizante, croiuri de la cele mai simple pana la cele mai spectaculoase, materiale, tesaturi si combinatii inedite.

Culoare, exuberanta si pofta de viata sunt principalele aspecte ce definesc magistral colectia de posete cunoscuta sub acest brand. Geanta Desigual este favorita femeilor pozitive, creative si care indraznesc sa ilustreze un look care le deosebeste de tot ce e in jur. Printurile grafice, culorile fructate sau cele inspirate din flora si fauna exotica, creeaza un design unic in materie de posete, mai cu seama si prin combinatiile curajoase.

Nu doar caracterul estetic este cel care dicteaza popularitatea gentilor Desigual, ci si standardul inalt calitativ pe care il asigura. Femeile tind sa investeasca intr-o geanta, in masura in care aceasta le asigura o durabilitate, si totodata un confort. O geanta adecvata trebuie sa fie cat mai practica, in sensul ca prezinta o compartimentare eficienta pentru produsele ce trebuie sa le purtam zilnic.

Magazinul online differenta.ro pune la dispozitie o paleta larga de genti, posete si rucsacuri Desigual, inspirate din decorurile pline de energie si jovialitate, aducand o briza de prospetime si culoare stilului monoton specific sezonului rece.

Share.

About Author

Leave A Reply